Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

Meest verkochte producten

Audio kabel kopen

Wie heeft er nu geen audio apparatuur in zijn woning? Iedereen houdt van muziek of een gezellig praatprogramma op de radio. En om dat goed mogelijk te maken zijn audio kabels nodig, kabels om de boxen met de radio of versterker te verbinden. Van tulp stekkers , jack kabels, toslink kabels tot luidspreker kabels om de versterker, televisie, mp3 speler, radio, cd / dvd speler of ander apparaat met elkaar te verbinden. Hiernaast verkopen wij ook audio accessoires, zoals schakelaars, adapters, splitters of koppelstukjes.

Klik hier om direct een audio kabel te selecteren

Waar koop je een goede audio kabel?

Er zijn verschillende redenen waar deze kabels voor nodig zijn, naar muziek luisteren op bijvoorbeeld op uw surround set gaat niet zonder de juiste kabel. Wij bieden een breed assortiment geluids kabels. Je kan veilig en vertrouwd kabels afrekenen via ideal met jouw eigen bank. Bij ons kies je een kabel die lang mee zal gaan en waar je veel plezier aan zult beleven.

Een audio kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een audio kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een utp kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende audio kabels je bij ons kan kopen